Mustialan navetasta luomunavetta – miten tuunataan navetta luomukuntoon?


Videossa vieraillaan Hämeen ammattikorkeakoulun Mustialan opetus- ja tutkimusmaatilan navetassa. Siinä kotieläinagronomi Jari Heikkonen ja luomukotieläintuotannon asiantuntija Leena Kukkula kertovat luonnonmukaisen maidontuotannon tuotanto-olosuhteisiin liittyvistä yleisistä vaatimuksista Mustialan navettaa esimerkkinä käyttäen.

Tekijät

Jari Heikkonen, agronomi, kotieläintuotannon lehtori, HAMK
Outi Vahtila, agrologi (YAMK), kehittämispäällikkö, HAMK
Leena Kukkula, agronomi, MMM, luomukotieläintuotannon asiantuntija, Pro Agria Etelä-Suomi

Viittausohje:
Heikkonen, J., Vahtila, O. & Kukkula, L. (2020). Mustialan navetasta luomunavetta – miten tuunataan navetta luomukuntoon? HAMK Unlimited Professional 22.1.2020. Haettu [pvm] osoitteesta https://unlimited.hamk.fi/biotalous-ja-luonnonvara-ala/mustialan-navetasta-luomunavetta

http://urn.fi/URN:NBN:fi-fe202001223090

Creative Commons -lisenssi
Tämä teos on lisensoitu Creative Commons Nimeä-JaaSamoin 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä.

Luomussa vara parempi -hanke »
Print Friendly, PDF & Email

Tags:  luomu luonnonmukainen tuotanto maidontuotanto navetta siirtymävaihe tuotantoehdot

Bookmark and Share




Previous Post
Kotihoidon teknologian benchmarking-matka Fontysin ammattikorkeakouluun Alankomaihin
Next Post
Aalto Design Factory Product Development Project – Lessons Learned




You might also like




0 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



More Story
Kotihoidon teknologian benchmarking-matka Fontysin ammattikorkeakouluun Alankomaihin
Kotihoidossa toimivan henkilöstön teknologisten ja digitaalisten palveluratkaisujen osaaminen on tulevaisuuden haaste kotihoidon...