• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
HAMK Unlimited

HAMK Unlimited

Julkaisuja Hämeen ammattikorkeakoulusta

  • Lehdet
        • Professional
        • Journal
        • Scientific
  • Alat
        • Ammatillinen osaaminen ja opetus
        • Biotalous ja luonnonvara-ala
        • Hyvinvointi ja sote-ala
        • Kulttuuri ja muotoilu
        • Teknologia ja liikenne
        • Yrittäjyys ja liiketoiminta
        • Muut
  • Kokoelmat
        • Avoin Häme
        • CleanExport
        • Digitalisaatio ja muutos / Digitalization and Change
        • DigiTrail
        • Employers’ perspectives on ePortfolios
        • Empowering ePortfolio Process
        • Higher education perspectives on ePortfolios
        • Innovaatiojohtaminen
        • Liikenne 4.0
        • Luomussa vara parempi
        • PoliRural – Hämeen maaseutua kehitetään tulevaisuutta ennakoimalla yhdessä
        • Problem-based learning & agropreneurship in Africa
        • Maahanmuuttajien urareitit
        • Nuoret huippumyyjät
        • Office 365 -intran käyttöönotto HAMKissa
        • Oppimisen digiagentit II
        • Students’ perspectives on ePortfolios
        • TAIKOJA
        • Uudistuva hevostalous
        • Universal Design for Learning (UDL)
        • KIITO – Kiertotalousosaamisella uudistuvaa liiketoimintaa
  • In English
        • Articles in English
        • About HAMK Unlimited
        • Instructions for writers
        • Instructions for reviewers
        • Contact editorial staff
  • Ohjeet
        • Kirjoittajan ohjeet
        • Arvioijan ohjeet
        • Info
/ HAMK Unlimited Professional / Biotalous ja luonnonvara-ala /

Mustialan navetasta luomunavetta – miten tuunataan navetta luomukuntoon?

22.01.2020
Kuuntele - Listen

Videossa vieraillaan Hämeen ammattikorkeakoulun Mustialan opetus- ja tutkimusmaatilan navetassa. Siinä kotieläinagronomi Jari Heikkonen ja luomukotieläintuotannon asiantuntija Leena Kukkula kertovat luonnonmukaisen maidontuotannon tuotanto-olosuhteisiin liittyvistä yleisistä vaatimuksista Mustialan navettaa esimerkkinä käyttäen.

Tekijät

Jari Heikkonen, agronomi, kotieläintuotannon lehtori, HAMK
Outi Vahtila, agrologi (YAMK), kehittämispäällikkö, HAMK
Leena Kukkula, agronomi, MMM, luomukotieläintuotannon asiantuntija, Pro Agria Etelä-Suomi

LISÄÄ AIHEEN YMPÄRILTÄ / RELATED POSTS

Digimaataloutta hyödynnetään Mustialan luomutilalla Mustialan peltolinnustoa seurataan Luonto säätelee rikkakasvien menestymistä Ammattina ravihevosten valmennus
PREVIOUS POST Luomussa vara parempi -hankkeesta vetoa luomun kehittämiseen Hämeessä
NEXT POST HAMK Unlimited Podcast, jakso 7: Omakotitalon lämmitysratkaisut

Primary Sidebar

LISENSSI / LICENCE

Tämä teos on lisensoitu Creative Commons Nimeä-JaaSamoin 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä.

Avainsanat / Keywords

luomu luonnonmukainen tuotanto maidontuotanto mustiala navetta siirtymävaihe tuotantoehdot video

VIITTAUSOHJE / CITE THIS ITEM

Heikkonen, J., Vahtila, O. & Kukkula, L. (2020). Mustialan navetasta luomunavetta – miten tuunataan navetta luomukuntoon? HAMK Unlimited Professional 22.1.2020.

Footer

HAMK UNLIMITED

HAMK Unlimited on Hämeen ammattikorkeakoulun open access
-julkaisuportaali. Julkaisuista vastaa HAMKin toimituskunta.
julkaisut@hamk.fi

TIETOA SIVUSTOSTA

Alasottoilmoitus
Käyttöehdot
Saavutettavuusseloste

Häme University of Applied Sciences

Copyright © 2025 · Genesis Sample on Genesis Framework · WordPress · Log in

Sivustollamme hyödynnetään evästeitä, jotta voimme seurata sivuston käyttöä ja kehittää palveluamme. HyväksyKieltäydyLISÄTIETOJA